The courses in Denmark will be presented by the Franchise Holder of BASI® Pilates Scandinavia, Natascha Eyber, as well as our international BASI® Pilates Faculty.

Natascha Eyber

 

Natascha Eyber (født Schmitz) blev i 2003/2004 uddannet som Pilates instruktør af Rael Isacowitz, som er grundlægger og leder af BASI® (Body Arts and Science International®)

Hun underviste i ballet og Pilates på Salzburg Experimental Academy of Dance SEAD i Salzburg indtil 2009. Der underviste hun de dansestuderende såvel som udefrakommende klienter i Pilates-metoden.

Natascha Eyber fik sit diplom i ”Dans og Dansepædagogik” på den statslige Musikhochschule i Heidelberg-Mannheim og har siden da arbejdet som danser og dansepædagog på teatre og danseuddannelser.

Desuden har hun været instruktør og koreograf for diverse events, musicals, opera og skuespil samt kunstnerisk leder på den internationale musicalproduktion af Disney’s ”Skønheden og Udyret”.

Siden 2002 har hun fokuseret på det pædagogiske arbejde.

I 2006 blev hun medlem af BASI® fakultetet og har siden undervist på Pilates-uddannelses kurser i flere europæiske lande. Pilates Hose München er hovedsæde for BASI® Pilates i Tyskland og Østrig.